Info

Mijn specialiteit is huwelijksfotografie, ben een erkend beroepsfotograaf, woon in de buurt van Leuven en heb de laatste 10 jaar een indrukwekkend aantal TOP huwelijken mogen fotograferen.

Meestal fotografeer ik een huwelijk van bij de voorbereiding tot na de openingsdans (maximaal 15 uur en niet later dan middernacht).

Alle bruikbare foto’s worden op een USB in hoge resolutie gegeven zonder watermerk. Deze foto’s  kunnen afgedrukt worden of gebruikt worden om zelf een album te maken. Op een gemiddeld huwelijk krijg je meer dan 1000 bruikbare foto’s. De foto’s zijn kleurenfoto’s. Deze kunnen eenvoudig worden omgezet in zwart/wit, sepia…

Ten laatste drie dagen na het huwelijk is er een slideshow met ca. 200 foto's beschikbaar. De muziek hierbij is de voorkeur van het bruidspaar.
De perfect afgewerkte foto's zijn ten meestal één week na het huwelijk klaar.

De foto’s die genomen werden tijdens de plechtigheden en de fotoshoot kunnen reeds op het avondfeest getoond worden.

Indien gewenst wordt er ook een video gemaakt. Dit kan in combinatie met fotografie of afzonderlijk.


Buiten mijn fotografie werk ik ook als wetenschappelijk adviseur voor de Vlaamse overheid. Vele projecten op het domein van digitale beeldverwerking die in Vlaanderen uitgevoerd worden en steun krijgen van de overheid worden door mij beoordeeld. Ik heb een lange carrière in het domein van moderne digitale beeldverwerking achter de rug. Doordat ik een deskundige ben op het gebied van digitale beelden kan ik een niet te overtreffen kwaliteit/prijs verhouding aanbieden. Voor gelijkwaardige prestaties betaal je elders minstens drie maal meer. 


Contact :    info@jefcelen.be